Mijn diensten

Dierencommunicatie 

Sommige dierentolken krijgen beelden door en anderen gewoon woorden, ik krijg woorden door, een soort telefoongesprek. Ik vraag een recente foto waar de ogen goed zichtbaar zijn en dan ga ik aan de slag met de vragen die ik heb gekregen. Ook een gesprek met uw overleden dier is mogelijk, werkt bij mij hetzelfde als bij een levend dier.

Vaak is een dier wat verlegen maar meestal vinden ze het leuk dat ze eindelijk hun "ei"kwijt kunnen, het komt voor dat buiten uw vragen nog meer vanuit het dier wordt verteld en dat u denkt, tja geen idee wat hij/zij bedoeld en dan ineens weet u het weer of uw partner of kind heeft datgeen ervaren.

Healing

Behalve communiceren met dieren kan ik ook healing geven voor dieren op afstand. MTVSS/TSS is een hands on behandeling maar kan ook op afstand! Het is voor mens en dier een zeer fijne behandeling die bijvoorbeeld gewrichtsklachten en/of trauma's kan wegnemen/verminderen. 
Door middel van een foto van het dier en de betreffende kant waar de klacht zit leg ik mijn hand op de foto en geef ik de healing, het is een behandeling die zeker behulpzaam is tezamen met bv medicatie van de dierenarts.

Vermissingen

Soms raakt een dier vermist, bijzonder vervelend want het is wel je dier. Ik probeer het betreffende dier met 3x contactmaken de weg naar huis terug te vinden.

Een vermist dier is echt vreselijk, hij/zij is toch onderdeel van je gezin. Het is niet eenvoudig om een dier terug te krijgen naar huis, maar ik zal er alles aan doen in de 3x contact maken dat het dier zich veilig voelt zodat hij/zij terug naar huis kan. Soms willen ze niet meer terug, in dit geval vraag ik een goede uitleg waarom niet.. 
GARANTIES kan ik niet geven met een vermissing.