Mijn diensten

Dierencommunicatie 

Sommige dierentolken krijgen beelden door en anderen gewoon woorden, ik krijg woorden door, een soort telefoongesprek. Ik vraag een recente foto waar de ogen goed zichtbaar zijn en dan ga ik aan de slag met de vragen die ik heb gekregen. Ook een gesprek met uw overleden dier is mogelijk, werkt bij mij hetzelfde als bij een levend dier.

Vaak is een dier wat verlegen maar meestal vinden ze het leuk dat ze eindelijk hun "ei"kwijt kunnen, het komt voor dat buiten uw vragen nog meer vanuit het dier wordt verteld en dat u denkt, tja geen idee wat hij/zij bedoeld en dan ineens weet u het weer of uw partner of kind heeft datgeen ervaren.

Healing

Behalve communiceren met dieren kan ik ook healing geven voor dieren op afstand. MTVSS/TSS is een hands on behandeling maar kan ook op afstand! Het is voor mens en dier een zeer fijne behandeling die bijvoorbeeld gewrichtsklachten en/of trauma's kan wegnemen/verminderen. 
Door middel van een foto van het dier en de betreffende kant waar de klacht zit leg ik mijn hand op de foto en geef ik de healing, het is een behandeling die zeker behulpzaam is tezamen met bv medicatie van de dierenarts.

 

Chakra reading en healing 

 In het lichaam van elk dier draaien 8 energiecentra rond, de hoofdchakra’s. Ze bewegen als radertjes en hebben elk hun eigen unieke en belangrijke functie op de werking van het lichaam, de geest en emoties. De chakra’s kunnen gezien worden als communicatiemiddel tussen energie en het fysieke lichaam. Ze kunnen energie opnemen of weg laten stromen. 

Wanneer een chakra minder goed functioneert verstoort dat in eerste instantie alleen het gebied waar de betreffende chakra mee in verbinding staat. Wanneer daar niets aan gedaan wordt, dan zal ook het chakra ernaast verstoord raken. Als de energiestroom van een chakra geblokkeerd of verstoord raakt, kan zich dat gaan uiten in allerlei fysieke klachten. Maar ook de gevoelens kunnen erdoor veranderd worden. 

 

Bij een chakra reading worden alle chakra’s en het gehele energieveld van het dier nagekeken en behandeld. Bij een gezond lichaam behoren ze goed te functioneren. Spanningen en andere externe factoren kunnen ertoe leiden dat ze verplaatsen, zich sluiten of juist teveel open staan, van kleur veranderen of beschadigen. Wanneer de chakra’s langere tijd uit balans zijn, kunnen  er ook  lichamelijke klachten ontstaan. Bij deze behandeling worden alle chakra’s weer hersteld en in balans gebracht waardoor de levensenergie weer goed gaat stromen en klachten afnemen. 

Vermissingen

Soms raakt een dier vermist, bijzonder vervelend want het is wel je dier. Ik probeer het betreffende dier met 3x contactmaken de weg naar huis terug te vinden.

Een vermist dier is echt vreselijk, hij/zij is toch onderdeel van je gezin. Het is niet eenvoudig om een dier terug te krijgen naar huis, maar ik zal er alles aan doen in de 3x contact maken dat het dier zich veilig voelt zodat hij/zij terug naar huis kan. Soms willen ze niet meer terug, in dit geval vraag ik een goede uitleg waarom niet.. 
GARANTIES kan ik niet geven met een vermissing.