Recensies van klanten

01 mei 2024


Hierbij schrijf ik even het hele verhaal omdat ik vind dat iedereen mag weten hoe fantastisch en bijzonder Arjanne is. Ik kwam in contact met Arjanne doormiddel van een tip van een vriendin.  Mijn katje was vermist wat tevens mijn zorgenkindje is. De wanhoop compleet nabij mentaal gezien maar daar was Arjanne.
Een super lieve vrouw en eindelijk was daar iemand die iets voor me wou doen ipv roepen ach die kat komt ooit wel weer. Of zeggen ja sorry geen tijd.
Ze voelde gelijk wel positieve energie en beschreef Mickey aan de hand van de foto precies zoals ze is. Dat was al een hele opluchting want ik was bang dat ze was overleden.  10 kilo lichter en ik had weer een beetje hoop. Want ze is er nog!
De volgende dag gelijk Arjanne weer geappt want mickey was helaas nog niet thuis. Arjanne vertelde ook en dat klopt precies, mickey was wat ondeugend en een beetje krols. Dus madam was mooi aan het flierefluiten en het beviel haar wel.
Arjanne hield contant met mickey en vertelde me dingen over de omgeving en hoe het met mickey ging. En ongelofelijk ze vertelde dingen die ze absoluut niet kon weten! Iedereen was perplex! Letterlijk iedereen!
De dag erna was mickey nog niet gespot of gezien maar 's middags kregen we ongeveer een locatie door. Dus mijn moeder ging er savonds heen en zou paraat staan als Arjanne weer contact ging leggen zodat we er gelijk bij konden zijn. Even later belde er een buurtbewoner op en die had Mickey gevonden! Halleluja wat een opluchting!
Maar nu komt het! De plek waar mickey in de buurt was, is precies zoals Arjanne al beschreven had. Dezelfde katten waren daar die ze beschreef. Zelfs een hondenhok! Ja vertelde de man vroeger hadden we een buitenhond. Je kunt het zo even niet bedenken maar het was er!
Ik wist het nog geen eens en ik woon hier.
Het is onbeschrijfelijk hoe Arjanne dit doorkreeg.
Ze is super goed in haar werk en daarnaast een fantastisch mooi mens. Arjanne zoals ik je ook door had geappt. Zonder jou had ik compleet door gedraaid en nogmaals grote dank voor het meehelpen in deze vermissing. Mickey is weer heerlijk en veilig thuis!!

15 maart 2024

 

Hallo lieve Arjanne,ik had kontakt met jou voor hem rustig te houden want hij moest naar dierenarts! U hebt hem een healing gestuurd en inderdaad het had geholpen…was heel rustig! De dag erna had u met mij kontakt opgenomen ivm met hoe het ging met hem en door wat de dierenarts met hem gedaan had kon hij jammer niet eten( lag niet aan dierenarts) moest gebeuren. Toen heeft u hem weer een healing gegeven en hoezee een paar uur later at en dronk hij….arjanne ben zo blij dat ik kontakt met u genomen heb en raad het iedereen aan als uw dier ergens problemen mee heeft neem dan kontakt op met Arjanne Dierentolk zeker gewoon een messinger sturen! Ik kan haar niet genoeg bedanken 🥰🥰🥰🙏🙏 
 
Josée 


24 januari 2024

 
Ik ben in eerste instantie dierentolk, maar de laatste tijd komen er ook spirits door die met de eigenaar van het dier te maken heeft en dat vind ik iedere keer bijzonder. 
 
Deze mooie recensie ontving ik van een lief mens en haar lieve moeder! Beide willen anoniem dus geen namen wel een voorletter. De M en de C. 
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 
 
M: Als speurder naar vermiste dieren, hoorde ik van een bijzondere thuiskomst van een vermiste kat in de buurt: Arjanne had contact gemaakt met deze kat. 
 
Dus belde ik Arjanne ieg al vol vertrouwen op, om te vragen of zij misschien met mijn overgegane hondje Lucky contact kon maken. 
 
Zo kwam ik in contact met Arjanne om met mijn innig geliefde hondje Lucky een gesprekje te hebben. Tijdens dit gesprek kwamen er ook energieën door die over mijzelf wat gingen vertellen, hoe leuk is dat! 
 
Mijn moeder (C)hoorde er van en werd nieuwsgierig. Gisteren heb ik met moeders en Arjanne via Facetime een consult (/reading?) gehad en er kwam veel moois en herkenbaars door. 
Mijn moeder voelde zich opgelucht & lichter, geholpen en gesterkt door de reading. 
En haar ogen staan zeer helder, ondeugend misschien. 
Arjanne had geen vragen vantevoren van mijn moeder gehad, maar op de vraag of mijn moeder nog vragen had, zei mijn moeder veelzeggend: "Nee, ik heb alle antwoorden al.". 


10 november 2023
 

Wat een ervaring.!!! Zowel voor mijn hond als voor mij.
 Ik was sceptisch maar toch contact gezocht met Arjanne. 
 Onze hond uit Roemenië heeft zo zijn angsten. Heel graag wilden wij hem begrijpen. 
 Enorm onder de indruk van wat Arjanne ons over hem vertelde. 
 Niets verteld over onze Matz maar wat zij ons wist te vertellen deed ons versteld staan. Dingen die zij niet kon weten wist zij te vertellen. 
 Het heeft ons beide zoveel rust gebracht. 
 Hoe het kan.....ik weet het niet maar wij zijn zo gelukkig de stap te hebben genomen. 
 Dankbaar dat wij hem nu beter begrijpen en hij daardoor ook rust krijgt. 
 Arjanne is een lieve vrouw die ik zeker aan zou raden.
 Wij zullen vaker van haar gave gebruik gaan maken 
Patricia08 november 2023

 Lieve Arjanne! 
 Wat een wonderen heb jij verricht bij onze Fee.
 Fee kon niet meer lopen en gilde dagenlang van de pijn, liet haar plas lopen, behalve bij de DA. Het gillen ging door merg en been, Fee kon alleen nog met hulp opstaan.
 De DA kon naar aanleiding van de symptomen alleen aan een hernia denken.
 De pijnstillers deden niets, rust ook niet. Inmiddels 11 dagen verder en geen verbetering.
 Totdat ik jou in paniek op belde. Je ging haar een healing geven. 
 Het is ongelofelijk... maar ongeveer een uur later  stond zij op...en ook nog zonder te gillen.
 Het is nu langer dan een week geleden en Fee loopt weer normaal mee, is van de pijnstillers af. Ze heeft geen enkele klacht meer!!
 Arjanne wat zijn we jou dankbaar❤❤❤
 Echt heel heel heel dankbaar. Onze lieve meisje is weer haar vrolijke ondeugende zelf😘😘😘😘😘
Debby 28 september 2023
 

Via een andere dierentolk die geen vermissingen doet kreeg ik de contactgegevens van Arjanne door en daar ben ik enorm blij mee!
 Vier dagen nadat ik mijn kater thuis niet meer had gezien contact met Arjanne opgenomen. Ze kon snel contact opnemen met m'n kater en vertellen dat hij nog leefde waar ik al heel blij mee was en dat het goed met hem ging. Hoe ze mijn kater omschreef klopt precies, oa 'meneer is een liefhebber van de jacht' 😂 en dat hij (gelukkig :-) alleen maar positief was over zijn personeel. Ik vond het vreselijk om niet te weten hoe het met m'n vriendje ging en niet wetende of (en wanneer..) hij nog thuis zou komen, of hij het nog wel fijn vindt bij mij. Arjanne kon me in deze onzekere week vertrouwen geven dat hij echt van plan was thuis te komen, op zijn tijd en dat ik geduld moest hebben en ook dat hij de weg naar huis nog weet. Met humor, luchtigheid, positiviteit, vertrouwen en hoop stond ze mij en daar ben ik haar ongelooflijk dankbaar voor. Ze heeft meerdere keren contact met hem gehad. Op zondag was het laatste contact en ongelooflijk op maandag de volgende dag 18.00 kwam meneer luid geluid makend m'n woonkamer weer binnenwandelen, ik kon het gewoon niet geloven....zo ontzettend blij dat hij zich weer thuis gemeld heeft. Dank je wel Arjanne!🥰🙏 
S. Baars


09 augustus 2023

 
Onze hond  wordt binnenkort 17 jaar en is kwetsbaar. We hebben er steeds meer uitdagingen in om haar een comfortabel leven te bieden (vergeetachtigheid, moeilijker/strammer lopen en bewegen/artrose, incontinentie mn ’s nachts). Maar enkele weken geleden kreeg ze op vakantie een ongeval, we zijn naar een dierenarts ter plekke gegaan, en kregen pijnstillers mee, maar ook wat meldingen die zorgelijk waren (gewicht, dementieachtig beeld). Thuisgekomen zijn we naar de eigen  dierenartsenpraktijk geweest, en daar werden we nog minder blij (artrose, gebit, hartruis….), en pijnstillers zolang de tijd nog rest. Dat maakte het besef in 1x intens dat er wel eens een kans zou bestaan dat het niet goed zou aflopen. Ik ben zelf op internet naar goede voedingssupplementen gaan zoeken voor gewrichten en gewicht.  Ze herstelt zich goed, is weer energieker en beweegt weer beter! Dus ik hoop dat ze zo nog effe door kan! Maar ik wilde toch graag weten hoe ze zich voelt momenteel en heb Arjanne om een consult geraadpleegd. 
In het contact geeft ze aan: Water en zand? Apporteren missen? Hoe mooi dat ze dat aangeeft! Ze is altijd enorm fanatiek met rennen achter balletjes geweest, en genoot ook enorm van alle vakanties aan zee (in het najaar, dan kan ze vrij rennen), en op open zandvlaktes in de Veluwe. Wat was dat genieten voor ons allen! We waren aan het twijfelen of we de week in september en november nog een boeking zouden doen gezien haar gezondheid, maar dit consult bevestigt me dat we het we gaan doen! Tevens wonen we nu vlakbij een grote rivier, dus water is elke dag in de buurt… 
En vroeger speelde ze erg graag met een z.g. “batterij-hondje”, zo’n speelgoedhondje op batterijen dat wanneer je het aanzet, gaat blaffen, bewegen en kwispelen. Maar die is al lang defect door het spelen. Misschien toch nog een nieuwe kopen?? 
En wat fijn dat ze zelf ook een mooi leven heeft ervaren, dat hebben we haar absoluut willen en kunnen bieden! Hopelijk blijft ze nog effe!!!! En wij zijn blij met deze informatie uit het contact met Arjanne, dat is een mooi kadootje…. 

Miriam27 juni 2023

My baby Horus went missing this weekend and Arjanne was a great help! 
She contacted him and he let her know he was near a garden, which was true! I found him safe and sound a few hours later, hiding under a car, near a garden! 
Thank you again for your support!

Jennifer


02 mei 2023
 

Ik kan het nog steeds niet goed  bevatten........ maar Rocky is weer veilig thuis, met hulp van dierentolk Arjanne!!❤️
 Wat fantastisch wat zij doet, en hoe ze het doet! Zo fijn dat ik toch contact met haar heb opgenomen!! 
 Rocky is een binnenkat, en is 9 april ontsnapt. Wij hebben overal gezocht, geroepen, maar geen reactie.....
 Ik kreeg van een vriendin het nummer van Arjanne. Toen Rocky al bijna een week weg was, heb ik 14 april toch contact met haar opgenomen, en wat was dat fijn!!
 Hoe ze dat doet, is echt heel bijzonder.....
 Ze zei dat Rocky een held op sokken is, en dat klopt, hij is best wel een angstig katje.
 Hoe ze Rocky beschreef was gewoon waar! En hoe ze Rocky heeft geholpen het huis terug te vinden, echt geweldig!! En dat ze op het laatst (maandag 17 april)  zei dat Rocky nu toch wel heel graag naar huis wilde en zei dat hij de weg weet........en ja hoor, dinsdagochtend 18 april lag hij bij ons onder de overkapping!!
 Het is bijna niet te geloven!
 Arjanne je bent echt fantastisch!!!🙏❤️

 Susan Euverman 


 


15 maart 2023

Arjanne heeft meerdere malen een gesprek met onze honden Heks en Britt gehad. Hierin kwamen zaken naar voren die ze absoluut niet van te voren kon weten. Ook de manier waarop ze ons de dingen doorgaf waren 100% passend bij het karakter van onze dames. Ze heeft ons echt enorm geholpen. Ik voelde een grote behoefte om te leren communiceren op de wijze zoals Arjanne dit doet en heb vandaag de communicatieworkshop via Zoom met haar gedaan. Wat een geweldige ervaring was dat. Natuurlijk hielp ook mee dat ik zelf zoveel juiste indrukken kreeg. Arjanne legt prima uit en begeleid met veel gevoel voor humor. Een aanrader!
Ilse Hilgers


14 maart 2023

 
Arjanne heeft geholpen met het terug vinden van onze kater.
 Ik was heel blij met alle informatie, hulp en aanwijzingen. Via whatsap hadden we intensief contact. 
 Ze is erg vriendelijk en reageerde snel op al mijn vragen en verzoeken.
 Toen ik er niet meer in geloofde dat hij alsnog thuis zou komen, bleef Arjanne positief en aanmoedigend. Fijn om via haar te horen hoe het met hem ging. 
 Na iets meer dan 4 weken hebben we eindelijk onze kat weer gevonden. Zo blij! 
 Heel erg dankbaar voor alle hulp van Arjanne en het fijne contact wat we hadden. Ik raad Arjanne zeker aan! 
 Marjolein Braakman 


20 december 2022
 

Ik ben heel blij met Arjanne! Ze heeft me op een fantastische manier geholpen om mijn kater Mojo terug te vinden. Ze begeleidt niet alleen het dier, maar ook de eigenaar op een heel prettige manier, met humor en optimisme. 

Yvonne

10 november 2022

 

Onze lieve binnentijger Jinxcy was maandagavond 07 november even naar buiten geglipt en waar hij normaal na 15 minuten miauwed al aangeeft naar binnen te willen (durft normaal niet eens buiten de achtertuin) was er nu niets. De volgende 2 dagen hebben we aaneen gezocht en werd ik wanhopig. Jinxcy moet nml speciaal voer ivm ouderdom/medische noodzaak. Ik heb Arjanne benaderd en ze gaf aan vroeg op de avond tijd te hebben. Eerste wat ze doorgaf was dat Jinxcy bij water en wapperend plastic was, voor hem onbekend waar precies. Niet ver van huis leek het. Ik wist meteen waar te zoeken. Het bouwterrein aan het einde van mijn straat. Ze kreeg containers te zien, een hekwerk en een lantaarn. Inmiddels was ik er ook en gaf ze aan dat er een dame met een lange jas en sjaal liep. En warempel! Ik zag haar lopen. Ze liep via de trap achter een hekwerk met een lantaarn naar beneden. Had inderdaad een lange jas en sjaal aan. Ik hoorde daarna zijn miauw! Ze vroeg of ik floot. Jazeker, ik roep onze tijger altijd door psss psss psss te zeggen. Toen hoorde ze krakende planken. Opnieuw correct! Ik liep over de planken naast het gebouw. Ze zei me dat ze plastic zag en 'rechts'. Ik klom de trap op en liep nu op de eerste verdieping. Om tussen de spullen te kijken moest ik heel voorzichtig bukkend/knielend naar een niveau lager. Krijg ik ineens een berichtje met de vraag of ik toevallig bukte en opzij keek! Dit was gewoon teveel om toeval te zijn. Ze moest daarna weg en zei me dat ze ons huis in roze licht had gezet zodat Jinxcy de weg naar huis makkelijker kan vinden. Ik heb nog even gezocht en uiteindelijk zag ik hem (met een zaklamp want pikkedonker) tussen een betonnen plaat en planken zitten. 2 glinsterende oogjes! Helaas kon ik er niet bij en toen ik eenmaal bij hem was, was hij weg. Maar ik had hem gezien!! Ik moest naar huis en zei hem mij te volgen maar zag of hoorde hem niet meer. Een uur later deden we een laatste zoekronde en warempel... aan het einde van ons huizenblok zat hij onder een auto. Hij is weer thuis. 
 Ik ben Arjanne zo ontzettend dankbaar! Wonderlijk zulke nauwkeurige details, en dat hij dan ook binnen 2 uur na haar contact weer thuis was na 48 uur! Ik was er erg sceptisch ingegaan maar weet nu dat het echt zo is. Een gewelig bijzondere ervaring. 
Groeten Esmeralda 


05 september 2022

 
Al een aantal dagen was ik heel verdrietig omdat mijn kat Stormi niet meer thuis was gekomen. 
Na dagen van zoeken, roepen en posters ophangen, voelde ik me alleen maar machtelozer worden. Ik kwam in contact met Arjanne en zij stelde me meteen gerust door te zeggen dat Stormi nog leefde.  Ze vertelde waar Stormi had gelopen en wat ze allemaal had gezien. De beschrijving van de locatie kwam me bekend voor en het gaf me weer helemaal de hoop dat het goed zou aflopen. 
Arjanne heeft contact gemaakt met Stormi en haar geprobeerd de weg naar huis terug te laten vinden.  En dat is gelukt! Na een volle week weg te zijn geweest, heb ik mijn lieve kat weer terug. 
Ik ben Arjanne enorm dankbaar voor alle hulp. Toen ze mij vertelde: “Stormi is volgens mij op de terugweg” waren het de mooiste woorden die ik maar kon horen (of lezen…) en zal ik ook echt niet meer vergeten.  
Als je contact wil maken met je dier, of hij/zij nou vermist is of dat je gewoon wat antwoorden wil op je vragen… Arjanne kan het voor je doen, ze is betrouwbaar en geeft goede beschrijvingen. 
Ik kan haar 100% aanraden! 
 Groet 
Suzy 


04 september 2022

 Vanmorgen was het binnenkatje van de nieuwe buurvrouw ontsnapt.wij wonen landelijk met een rivier vlakbijbos,veel begroeing,veel huizen met bijgebouwen,kortom zoveel schuilplaatsen.na enkele uren vruchteloos zoeken,arjanne gecontacteerd.zij kon mij feilloos begeleiden naar waar het katje  verscholen zat!zonder arjanne haar begeleiding was ik nooit op dat tijdstip op die plaats gaan kijken!katje gelukkig,baasje gelukkig,en ik gelukkig dat ik de tussenpersoon mocht zijn.arjanne is top in haar vak en wij bevelen haar zeker aan!zonder haar was het wss een lange,bange nacht geworden en wie weet nog veel erger..dankjewel arjanne😘 
Magda


28 juli 2022
 

Een echte aanrader! Mijn kat Bob was  van slag door 2 nieuwe kittens in huis. Arjanne heeft met hem gesproken en hij heeft aan kunnen geven wat voor hem belangrijk was. Er was gelijk verandering merkbaar en hij voelde zich zichtbaar meer happy en gehoord. Nogmaals dank je wel Arjanne. 
Anja 


10 juni 2022

 
Mijn allerliefste kater Sem was vermist. Ik was radeloos en ben via via in contact gekomen met Arjanne. Vanaf het eerste moment voelde het goed en is zij mijn hoop geweest. Ik heb precies gedaan wat ze me zei en haar woorden werden kracht bijgezet doordat buurtbewoners mij belden met hetzelfde verhaal. Het is ongelooflijk knap hoe Arjanne dit op een heel duidelijke maar vooral ook menselijke manier doet. Vandaag is Sem thuis gekomen. Precies zoals Arjanne verteld had. Ik kan haar echt aan iedereen aanraden. Arjanne, dank je wel voor je advies, hulp en steun. Je was mijn hoop in donkere dagen. 

 Britt 


09 juni 2022

Ons verhaal startte op 19 maart 2022. Wij zouden de volgende dag op vakantie naar Dubai. Om onze 3 katten ook goede verzorging te geven hadden wij ze ondergebracht in katten hotel onder de beuken. Dat was voor ons ook de eerste keer ,dus een beetje spannend . We werden netjes ontvangen en hebben onze mannetjes overgedragen. Volgende dag op naar Schiphol. Beloofd werd er door het kattenhotel om ons regelmatige updates te bezorgen. Maandag kregen we deze dan ook dat onze mannen lekker relaxed waren. Foto van de oude man, filmpje van de andere maar van de jongste kregen we alleen te horen dat hij lekker buiten was met een paar smileys. Daarop volgende dagen weer te horen gekregen dat het goed ging met alle 3 de katten. Tot donderdag 24 maart. In de ochtend kregen we te horen dat de jongste van 4 jaar ontsnapt was. De grond zakte onder onze voeten weg. Daarbij de kanttekening dat deze meneer 2 jaar daarvoor ook is ontsnapt bij onze dierenarts en 12 weken spoorloos was. Daar waren ze bij het kattenhotel ook van op de hoogte. Wel hadden ze hem al aangemeld bij Amivedi en in de buurt geflyerd. Toen wij gingen kijken bij de Amivedi melding kregen we helemaal de schrik van ons leven. Hij was de 19 de al ontsnapt. We waren nog niet eens thuis van het wegbrengen. Nu zit het kattenhotel 55 km bij ons huis vandaan en hij was al bijna een week weg. Wij zijn vrijdags meteen naar huis gevlogen en hebben onze vakantie afgebroken. Het zijn toch onze kindjes. Maar hoe verder. Toen hebben we Arjanne gevraagd of zij wat kon betekenen. Ze zei meteen dat ze dat wel wilde doen, maar dat ze ook nog nooit zo'n afstand had overbrugd.. Ze gaf ons regelmatige updates hoe het met hem ging en bij sommige aanwijzingen gingen we ook meteen kijken. Alleen meneer liet zich niet zien en kwam ook niet naar ons toe. Arjanne had ons al verteld dat het een vrijbuiter was en ontzettend eigenwijs. Maar dat wisten we al, daarom zijn we zo gek op hem. Arjanne kon soms zo'n duidelijke aanwijzing geven , dat we daar ook met een speurhond zijn geweest. En ja bij enkele locaties pikte de speurhond het spoor op. Hield wel in dat ons zoekgebied werd veranderd van 55 km naar maximaal 6 km van huis. Dat in een tijdsbestek van 8 weken. Helaas is hij nog niet thuis, maar zit al wel in ons dorp. Hij is ook al thuis geweest, maar we schrokken van elkaar en toen zetten hij het op een lopen. Aan onze andere katten merken we dat hij in de omgeving zit, maar hij is nog niet definitief thuis. Wel vertelde Arjanne dat hij dat echt van plan is. Hopelijk voor de baasjes is dat op kort termijn. Maar alles wat Arjanne voor ons gedaan heeft betekent heel veel. Wij zijn haar dan ook zo dankbaar dat het niet met woorden te omschrijven valt. Nu hopelijk na 12 weken nog het laatste zetje, of zou hij zijn eigen record willen verbreken. (lees de vorige keer was hij 12 weken spoorloos). Toch is Arjanne nog niet van ons af, maar hopelijk kan ze daar mee leven 😊😊😊 

Manuela van Roden 

 

 
12 mei 2022
 

Contact opgenomen nav een nieuw poes bij onze andere 2 poezen. Gekozen voor een Reading met 10 vragen en kippenvel, dingen die je zei ik herkende ze er compleet in. Het heeft ons inzichten gegeven en zoals we zelf al dachten “tijd” en dit werdt bevestigt. Was vtv een beetje sceptisch maar zo blij de stap genomen te hebben. Super bedankt . Selina


11 mei 2022
 

Dank je wel Arjanne! Onze poes Giulia is weer veilig terug. Het was fijn om direct van je te horen dat ze nog leefde en wat ze aan het doen was. Nog fijner natuurlijk dat je haar hebt weten te overtuigen dat ze weer terug moest 😉 Ik hoop dat ze nu snapt dat ze zich af en toe moet melden. We zijn je erg dankbaar dat je zo snel en goed geholpen hebt! Lieve groet, Teuntje 10 april 2022
 

Wat waren de dagen zonder Siepje zwaar, maar met de hulp van Arjanne werd mijn hoop dat ze thuis zou komen heel sterk. 27 maart was Siepje niet meer thuis gekomen na 5 dagen zoeken en flyers uitdelen moest ik iets anders proberen. Zo kwam ik bij Arjanne. Dezelfde dag nog nam Arjanne contact met Siepje. Ze leefde nog en dat was fijn. Zelf geloofde ik hier sterk in. We werdt overal heen gestuurd maar Siepje was nergens te bekennen. Totdat Arjanne aangaf dat ze in een loods/schuur zat op een braak terrein. Die zijn er niet veel, dus ik moest er zou haar vinden. In een straal van 5 km waren 2 terreinen waar het mogelijk kon zijn. Ik ben hier direct heen gereden, maar op één terrein kon ik niet op. Wel had ik geroepen zonder resultaat. De dag erna werd ik sochtends gebeld. Een vrouw had een post op facebook gezien met een kat gevonden. Die mevrouw had mijn nummer er direct onder gezet. Smiddags werd ik gebeld. Deze mevrouw was er van overtuigd dat het Siep was. Ze was wat vermagerd en had een grijs bandje om. Ik wist het het kon niet anders dan Siep zijn. Ben ditect die kant op gegaan, maar ze had Siep niet vast gehouden, dus ik moest zoeken. Ik liep de tuin van die vrouw in die aansluitend aan de loods/schuur stond waar ik de dag ervoor nog geweest was. Drie keer roepen en ja hoor ik hoorde een harde miauw. Ik wist het, maar zei tegen mezelf dat het miss niet siep kon zijn. Het miauw kwam achter een schutting vandaan en het leek minuten te duren voordat ze er achter vandaan kwam. En ja hoor daar was ze ze oogde blij en vermagerd. Momenteel is Siep twee dagen thuis. Ze eet goed, drinkt goed en slaapt. Wij zijn blij dat siep weer thuis is. Zonder de hulp van Arjanne had ik de hoop allang opggegeven. En nog naast de schuur waar we de dag ervoor geweest waren. Dit kon geen toeval zijn. Bedankt Arjanne 


29 maart 2022

 
Geweldig gesprek heeft Arjanne gehad met mijn hond Bodi. Ik moest zo lachen toen ze het allemaal vertelde, ik herkende hem er echt in. Er waren ook echt veel dingen die ze absoluut niet kon weten, dat was toch een fijne bevestiging😊 en super grappig, wij zeiden altijd al, hij ziet het nut niet van naast je lopen aan de riem. Zegt hij gisteren tegen Arjanne, ik zie daar het nut niet van😂 ik zeg nee dat hadden we in de gaten🤣 lekker ventje. Ik ben ook heel blij met alle bevestiging die ik heb gekregen en dat hij een gelukkig en blij hondje is en tevreden met zijn leven❤ super bedankt Arjanne! Ik zou je echt aan iedereen aanraden en ik kom vast en zeker nog bij je terug in de toekomst!😘 Simone Boer


15 maart 2022

 
Eind februari was plotseling onze Sunny vermist. Sunny is bij ons geboren en is een gecastreerde kater van 9 maanden. 
We hebben van alles gedaan om hem te vinden, maar na enkele dagen begon de hoop ons steeds verder in de schoenen te zakken. Sunny gaat nooit ver weg en is altijd in-en-om het huis te vinden en komt normaal direct als je hem roept.. 
Echter van het ene op het andere moment was hij spoorloos. 
 
Tijdens zijn vermissing hebben we wel al die tijd contact met Sunny gezocht en gehouden. Het ene moment zag ik hem bang onder een struik, het andere moment genietend in de zon en weer een ander moment was er geen contact. 
Toen hij inmiddels al 9 dagen weg was, voelde ik ineens ’s nachts in bed minutenlang gekriebel in mijn nek en ik voelde dat het Sunny was. 
 
De volgende dag (het was inmiddels dag 10 dat hij weg was) ben ik gaan googelen op dierentolk; iets wat we vanaf dag één dat hij vermist was al gedaan hadden en we hadden ook een dierentolk ingeschakeld, maar zij ging in eerste instantie met name in op ons eigen proces hierin. Ook waardevol, dat heeft ons veel gebracht, maar geen Sunny die thuis kwam. 
 
Ik had in de tussentijd al tientallen websites van dierentolken bekeken, maar ik miste iets. Ik stelde daarom de vraag of ik nu via google dé dierentolk mocht tegenkomen die ons echt zou kunnen helpen. En voilá, ineens zag ik de website van Arjanne opduiken. Bij het doornemen van haar website en recensies kreeg ik plots overal kippenvel, een heel sterk gevoel van hoop en contact met Sunny en een diep gevoel dat hij nog leefde. 
 
Ik heb meteen contact opgenomen met Arjanne met de vraag of ze kon helpen om Sunny te vinden. Arjanne reageerde al gauw en liet weten eerst te zullen kijken of hij nog leefde. 
Even daarna appte ze: “Bij Sunny krijg ik een levend gevoel door, zo van ik lig even te genieten in het zonnetje!”  
 
Ik kon mijn geluk niet op! Het gevoel dat hij nog leefde was sterker dan ooit, zijn aanwezigheid voelde zo sterk, kippenvel over mijn hele lijf! 
De volgende dag zou Arjanne verder gaan met contact met hem maken om hem op te sporen.  
 
Diezelfde dag was hier een hele fijne groep mensen voor een vergadering. Na de vergadering gingen twee vrouwen een hele lange wandeling maken. Eén van de vrouwen heeft twee zusjes van Sunny overgenomen destijds (voor Arjanne’s informatie, één daarvan is een lapjespoes). Het schoot als een flits door me heen dat zij Sunny wel eens zou kunnen tegenkomen tijdens de wandeling. 
 
En ja hoor! Ze belde dat ze verder op in een natuurgebiedje een zwart witte kat had gespot die erg op Sunny leek. Ze stuurde een foto en mijn man en ik wisten het meteen! Het is hem! 
Sunny had zich inmiddels verstopt in de bosjes, want hij heeft/had het niet zo op ‘vreemden'. Maar toch had hij zich duidelijk laten zien aan de vrouwen en we wisten nu waar we hem konden vinden. We zijn er naar toe gesneld en nadat de twee vrouwen waren doorgelopen kwam hij, toen hij ons hoorde, hard miauwend uit de bosjes gerend. Hij was zo enorm blij om ons weer te zien! Hij liep gewoon los achter ons aan en kroop uit zichzelf in het reismandje. We konden ons geluk niet op <3 
 
Een paar uur nadat Arjanne contact met Sunny had gehad was onze lieve Sunny gespot én weer thuis, alles viel ineens op zijn plek.  
 
Sunny was behoorlijk vermagerd en uitgehongerd en door het dolle heen toen hij weer thuis was. Hij kletste de eerste dagen de oren van ons hoofd, week niet van onze zijde en sliep in onze armen. We hebben hem eerst even laten landen en op krachten laten komen, voordat we Arjanne vroegen om met hem te communiceren omdat we enkele vragen hadden. Ook heeft ze met onze 3-jarige poes Tigi gesproken om antwoorden te krijgen op vragen die we aan haar hadden. 
Haar gesprekken met Sunny en Tigi hebben tot mooie extra inzichten geleid. 
 
Arjanne is heel intuïtief, heeft een groot hart voor dieren en kan kort, krachtig en liefdevol beschrijven wat ze waarneemt en doorkrijgt. Ook relevante details ontgaan haar niet. Zo wist ze precies wat Sunny aan het doen was tijdens ons telefoongesprek, welke bijzondere gewoonte hij heeft en dat hij graag wilde eten na het gesprek (en ja hoor, nadat we ophingen meldde hij zich voor zijn favoriete hapje). 
 
We hebben hele duidelijke antwoorden gekregen op onze vragen aan Tigi en Sunny en tevens waardevolle en concrete tips waar we mee aan de slag kunnen en gaan. 
 
Dankjewel Arjanne! 
Barbara & Edwin 


29 december 2021

 Half december nam ik contact op met Arjanne. Wij hebben thuis 5 katten en met 1 daarvan ging het al een tijdje niet zo lekker. Gizmo kreeg kale plekken omdat hij zich overmatig bleef likken en wassen. We waren al met hem naar de dierenarts geweest en hij kreeg medicijnen, maar toch bleef ik het gevoel houden dat we nog niet op de goede weg waren. En inderdaad, de klachten bleven. Ik ben op internet gaan zoeken naar een dierentolk. Er zijn er genoeg, maar ik bleef steeds terug komen bij Arjanne. Dat gaf een goed gevoel! Ik heb intussen een aantal keren contact gehad met haar en dat goede gevoel is alleen maar sterker geworden. Arjanne is een hele lieve, rustige en behulpzame vrouw. Ze heeft alle tijd voor ons genomen. Ik kreeg tips mee waar we serieus wat mee konden en ze heeft Gizmo een healing gegeven. Het overmatig likken en wassen is nu, na 2 weken al, zeer sterk verminderd. Gizmo blij en ik ben ook heel blij want ik heb een goed gevoel en fijne ervaringen aan het contact met Arjanne overgehouden.  

Gerharde Mannessen 


08 december 2021
 

Contact gezocht na het overlijden van mijn man, de honden waren duidelijk van slag wat resulteerde in bijten, blaffen verlatingsangst enz . Na het consult merkte ik niet gelijk resultaat maar het was wel een pittig trauma voor de honden dus ook dit had tijd nodig . Nu merk ik wel degelijk resultaat , de honden zijn rustiger socialer dus op de goede weg . Aanraden ja dat zeker ,ik was er erg blij mee en nog . 
Christa


06 december 2021
 

Arjanne heeft ons in de periode dat onze kat Sjaakje vermist was erg gerustgesteld door contact te leggen met onze kat. Inmiddels is hij binnen 48 uur weer veilig naar huis gekomen. We zijn Arjanne erg dankbaar voor haar aandeel hierin en we zouden haar van harte aanbevelen! 

Henriette 


17 augustus 2021

 Wauw, wat was dit een onwijs gave ervaring!! Niet alleen gaf Arjanne veel herkenningspunten aan maar, ook heel veel nieuwe dingen en duidelijkheid. Waar we zeker wat mee kunnen. Ik ben echt super blij en opgelucht dat Roos ( de kat) zich heeft durven te laten zien en dat Arjanne zo leuk met haar is omgegaan. Echt een aanrader! 
Liefs, Roos & Chantal


30 juni 2021

 Ik wil Arjanne nogmaals even in het zonnetje zetten, ik kon het bij Lejo zijn recensie niet meer kwijt, dus maar een nieuwe.. Bob had pijn in zijn bekje, waarschijnlijk wondjes of blaasjes van de Leishmania die weer opspeelt. Eten waren we al dagen mee aan het stoeien, pillen gingen er ook niet in, zelfs yoghurt waar meneer een moord voor doet en eigenlijk verkoeling zou moeten geven was een grote NEE. Arjanne wist ervan en zei toen we gewoon aan het appen waren, zet de bak met eten eens neer….. ik zei ach nee, net alle trucjes uitgeprobeerd, hij eet niet!!!! Doe toch maar zei Arjanne….. ik de bak neergezet, begint hij gewoon te eten….. maar duurde niet lang, dus zeg tegen Arjanne, was leuk geprobeerd, maar meneer is weer gestopt. Ja zegt Arjanne “weet ik, ik ook” 😳Ze begon weer met wat ze doet en Bob at zijn bak leeg…… volgende dag ook gewoon eten, zonder brokken voor te wellen, alles gaat er gewoon weer in….zelfs een kluifje gisteravond.🤷🏻‍♀️ schiet mij maar lek roep ik steeds! Arjanne jij bent onze topper 


29 juni 2021
 

Ik wil hier graag vertellen hoe Arjanne ons het leven een stuk verlicht heeft. Ons Lejo is een hond uit Spanje met een flink gevulde rugzak, dat hier toen hij al bij ons was nog eens extra gevuld werd doordat hij echt doodziek werd. Hij heeft veel stress wat zich plots uit in bijten, krabben en vooral flapperen met zijn oren die van het ene ogenblik op het andere knalrood worden, maar dan ook echt knalrood, Wij en vooral ook onze andere 2 honden worden er totaal nerveus van als dit begint, niet uit te leggen hoe akelig dit is. Dit gaat uren door als Arjanne niet ingrijpt. Ik hoef Arjanne alleen maar een foto te sturen en als ze start met wat ze doet, wat wij echt niet begrijpen, wij zijn erg nuchter en hebben tijd nodig gehad dit aan te nemen, maar het werkt, een hond faked niet, we zien het gebeuren, Binnen een paar minuten ligt ons Lejo in een diepe slaap en zijn zijn oortjes weer mooi rose, zoals het hoort. Vraag m niet hoe dit kan…. Alleen Arjanne kan dit vertellen…. Het is heel bijzonder! Dankjewel ❤️ 

Belinda Verweij 


31 mei 2021

 
Arjanne heeft ons al twee keer geweldig geholpen. Onvoorstelbaar ze vertelde dingen die ze doorkreeg die ze absoluut niet kon weten. Mbt de meest recente Ice een cavia die mishandeld is door de Vorrige eigenaar die zijn schouderbladen brak. Ice kon niks meer herstel zal lang duren maar we vechten voor en met hem. Arjanne heeft hem ook Div healing gegeven waar hij eerst helemaal niks kon. Merken we wel degelijk verschil. Hij probeert vaker zich voort te bewegen. En gaf zelfs aan dat hij graag in bad zou willen cavias badderen helemaal niet graag maar hij bleef totaal onverwacht heerlijk in t water dobberen. En niet maar klein laagje maar de wasbak vol. Arjanne echt je bent een topper super bedankt wat je voor verleden jaar Bas. Maar ook nu vooral voor Ice hebt gedaan 😘😘😘  

Stichting caviaopvang de reddertjes 05 mei 2021
 

Wat leuk, horen wat je hond denkt, vindt en voelt. Met 10 vragen zoveel antwoorden gekregen. Verrijking met je dier(en) aan te bevelen als je om je dierbare geeft. Details die niet bekend konden zijn terug gekregen in de beantwoording van Arjanne. Samengevat: we zijn op de goede weg met onze adoptiehond Sirius........ 
Anita & Frans22 april 2021
 

Ik ben uiterst tevreden over Arjanne, ze heeft mijn boomertje uitstekend gelezen. 
Ik weet nu wat er in zijn koppie omgaat en wat hem mankeert. 
Ze heeft hem ook een healing gegeven hij is nu uiterst rustig wat voorheen niet het geval was .Ik ben super blij met haar vriendelijke en professionele aanpak , ze is echt aan te raden.
Tanja de Bruin 19 april 2021
 

Een geweldige ervaring! We zijn weer wat meer te weten gekomen over onze hond Deea. Ook dingen die we in de toekomst kunnen toepassen. Zo speciaal ❤️ 
Sanne13 februari 2021

Ik ben heel tevreden over de hulp die je geboden hebt bij de verdwijning van onze kater.
Het belangrijkste was dat je meerdere gezegd hebt dat hij zelf naar huis zou komen, we hoefde hem niet op te halen.
Het heeft 9 weken geduurd voordat onze kater weer richting huis kwam...... 
Ik zou zeker iemand aanraden om jou hulp in te roepen bij verdwijning van een huisdier.
Helma vd Bijl 


08 februari 2021


Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik Arjanne ben !
Mijn hond Koda wordt vier jaar en is een rescuehond.  Ik had eerder Arjanne al eens geconsulteerd i.v.m. zijn extreme angst. Deze keer riep ik haar hulp in omdat hij ernstig ziek was en niet alleen weigerde te eten, maar ook weigerde te drinken. Zijn medicatie lukte uiteraard evenmin. Terwijl ik Arjanne op de hoogte bracht, lag hij zielig op de zetel. Hij had zware diarree, had eerder ook al enorm veel gebraakt en had totaal geen energie. Het leek erop alsof hij het zelf al had opgegeven. Arjanne ging onmiddellijk aan de slag en twee uur later strompelde Koda van de zetel af en ging richting voerbakje. Zo is hij stilletjes aan kleine porties beginnen eten en is hij er weer helemaal bovenop gekomen. Dank u, Arjanne !
Sabrina Pirotte 26 januari 2021


Over onze hond Teddy hebben wij heel veel zorgen.
Er is bij de dierenarts al een diagnose gesteld.
Maar je merkt aan je hond  en je voelt het dat er nog meer aan de hand is.
Dus contact gezocht met Arjanne.
Het was een fijn telefonisch gesprek.
Ik heb haar meteen 3 foto&#39;s van Teddy gestuurd.
Verder heb ik niets over de gezondheid van Teddy verteld.
Dezelfde middag legde ze contact met Teddy.
En daarna had ik weer contact met haar gehad, over de uitslag.
Onbegrijpelijk, wat een gave heeft ze.
Ik had haar niets verteld en ze had het helemaal goed.
Nu kan ik weer verder, ik ga in overleg met de dierenarts.
En ik zoek het ook bij de homeopathie.
Dank je wel Arjanne voor je hulp.
Lieve groet Hilly, Teddy

10 december 2020


Ik won een prijs en kreeg een consult van 10 vragen. 
De mooiste prijs ooit! Mijn honden en overleden hond en paarden vertelden aan Arjanne en dat was zo mooi, alles klopte onvoorstelbaar wat een gave!
Alice


 29 november 2020

Arjanne heeft gepraat met mijn overleden kat. Dit was erg leuk en troostend. Erg bijzonder om iets te horen wat niemand anders wist. Echt een aanrader, niet twijfelen gewoon doen..
K. van Tilborg

22 oktober 2020

Na 10 dagen flyeren in alle brievenbussen en op tig latarenpalen, zoeken en roepen, berichten op allerlei fb pagina&#39;s en buren appen, Arjanne ingeschakeld. Waar ben je Saar???
En zoals het een kat betaamt, niet altijd even doorgrondelijk. Maar we gaven niet op. Arjanne bleef contact houden en Saar de weg wijzen. Na een goede beschrijving van de omgeving die Saar doorgaf, een binnentuin vlak in de buurt, is het gelukt Saar daar na middernacht en veel lieve woordjes en eten op te pakken en mee naar huis te nemen. HOERA!!! Zonder Arjanne haar vasthoudendheid en communicatie met Saar was het maar gissen en vertwijfeling. Saar was bijna 3 weken vermist.
Dol gelukkig zijn we.
En Saar ook.

Sima Pols 


16 augustus 2020

ons chocomerle chihuahuatje heeft een healing gekregen van dierentolk Arjanne die heeft ook  met haar gepraat, wat ben ik blij dat ik haar gecontracteerd heb, heb gelijk binnen 1 dag een heel ander hondje, ze lag alleen maar ,en nu speelt ze met eigen en logeerhondjes ,en gedraagt zich als hondje nu, eerst wilde ze alleen maar op schoot zitten en het leek of ze zware hoofdpijn had, nu een spelend lief meisje zoals een hondje hoort te zijn, ben hier zo super blij mee en als u problemen heeft met u hondje om wat voor reden ook, beveel ik Arjanne van harte aan,ben zo super blij dat ik deze stap heb gemaakt,Heel erg bedankt Arjanne, heb nu een super wereld hondje ervoor terug.
Ria Huige 


16 augustus 2020

Lieve Arjanne,
Onwijs bedankt voor jou hulp bij het vinden van onze binnenpoes Amor. Je hebt zo veel tijd en energie in ons gestoken en ik kon jou de hele dag door berichten. Door jou heeft ons moppie haar weg naar huis gevonden! We zijn je eeuwig dankbaar voor het thuisbrengen! Heel veel liefs van ons!
Fleur


25 juli 2020

Wij hebben jou een aantal vragen over Nora en Ariël gesteld en je hebt contact met hun gehad. Wij zijn zeer onder de indruk van wat je ons wist te vertellen, Ook over onze overleden Benji had je wat informatie 😃..... Wij zijn blij en dankbaar met alles wat je kon vertellen en hierdoor kunnen we ze nog beter begrijpen en ondersteunen. Dank je wel hiervoor 😇💜 Liefs, Linda &amp; Patricia 


15 juli 2020
Arjanne heeft mij waardevolle informatie gegeven om aan de slag te gaan met mijn hond.
dank je wel Arjanne !
Sabrina

06 juli 2020
                                                                                                                                                                   
Hoe ik Arjanne heb leren kennen...
 Ons Lejo komt met een flinke rugzak uit Spanje, wij zaten met veel vragen en ik besloot het eens met een Dierentolk te proberen.... al een eerdere ervaring, maar toen was ik zelf erg gevoelig voor alles.... omdat onze lieve Lejo doodziek was en we doodsbang waren hem kwijt te raken.... Dus besloot ik het nu eens echt te proberen.... wat een domper, kreeg geen antwoorden waar ik op gehoopt had, maar alleen bevestigingen op alles wat ik al had verteld en vond het vreselijk duur, daarbij had ik dit kado gekregen en vond dat ontzettend naar dat het zo slecht was. Ik wilde het graag geloven, maar eigenlijk was het grote onzin. Toen werd ik gewezen op Arjanne..... ik dacht ach.... kan het proberen, leuk is het in iedergeval wel.... ik was verbaasd..... ik herkende écht mijn kleine vent erin terug! Ik moest vreselijk lachen want hij had er geen zin in en hield ons allemaal voor de gek! Maar toen was wél de nieuwsgierigheid gewekt..... het duurde even totdat idd Lejo zich bloot begon te geven en begon zich te uiten.... hij begon Arjanne te vertrouwen en vond dat kletsen best grappig🙈😂 Nu een tijd verder zijn alle honden fan van Arjanne.... ze weten haar te vinden als ze iets willen, al klinkt dat gek.... Ik maak altijd een grapje tegen ze en zeg “ jongens ik snap er niks van, als je iets wilt moet je bij Arjanne zijn”! Nou dat doen ze.... We hebben zo gelachen toen ik een appje kreeg van Arjanne die mij vroeg.... Wat heeft Ygor met rozen? Ik had geen idee..... tot ik mij besefte dat ik iets daarvoor van Hans een bos rozen op mijn app had gekregen. Cooper stond naar zijn brokken te kijken en had geen zin, krijg ik een appje van Arjanne.... Cooper lust wel een Spiegelei.... ik dacht moet niet gekker worden, hij weet niet eens wat dat is..... wat bleek Hans had hem de dag ervoor een rauw ei over de brokken gedaan. Nou ik hoef niet meer verder te vertellen dat Arjanne echt is....! We lachen er wat op los met die muiters, maar zijn ook wat wijzer geworden en hebben inmiddels dankzij Arjanne het trauma van Lejo en de oorpijnen goed onder controle. 
 Ook zijn we Bets kwijt geweest onze aanloop poes! Van zwerfpoesje tot de meest verwende poes die er rond loopt, liever lui dan moe en is altijd in de buurt. Ze heeft ons en de buren geadopteerd, ze woont bij mijn vriendin, naast ons. We waren laat thuis en mijn vriendin zegt.... waar is Bets? Geen idee.... roepen.... roepen... geen Bets, daar begon de paniek, Bets is nooit weg.... we horen altijd haar tingelte... nu niks.... na 2 uur roepen en zoeken thuis Arjanne verteld wat er aan de hand was.... Arjanne bood meteen haar hulp aan.... Ik weer naar buiten, Arjanne zei ze leeft.... pfff gelukkig, ze is in een veld met gele bloemen.... Arjanne zegt herken je dat.... ik moest denken, maar idd iets verderop een groot koolzaadveld. Ik zei dat tegen Arjanne, ze zei er is een huisje met licht? Toen wist ik daar moet het zijn, tegenover dat veld staat een elektriciteitshuisje en idd verlicht. Dat vond ik bizar. Ze zegt daarheen gaan en roepen, dat heb ik gedaan.... Bets liet Arjanne weten dat ze me hoorde, maar te druk was😱tja.... dat zou Bets idd kunnen zijn🙈 Ze was de weg kwijt geraakt, maar zei ik weet de weg weer terug en ze beloofde naar huis te gaan..... duurde niet lang en ik kreeg een telefoontje van mijn vriendin ik hoor Bets tingel.... ja ze komt eraan en ja hoor.... exact uit die richting! Wat een geluk en dankjewel Arjanne😘❤️Wat een zegen jou te hebben leren kennen!

Belinda Verweij 

06 juli 2020

Ik heb al erg vaak aan arjanne veel steun.bij kleine en ook grote gezondheidsproblemen van mijn lieverds,probeert zij steeds raad te geven en extra informatie aan de hand van het desbetreffende dier.en neen,ik neem het niet klakkeloos aan,reeds vaak deed ik als het ware een test met haar,en dan zat ik met mijn mond vol tanden...straffe vrouw.ook bij mijn vriendjes die ik kwijt ben,zorgt zij voor leuke contacten,ze is ondertussen mijn vertrouwenspersoon nummer 1 als het over mijn dieren gaat,hier of ginder.ik ben haar zeer dankbaar en hoop nog veel met haar te praten.als u nog met twijfels zit,zou ik zeggen ,gewoon doen,u zal verstomd achterblijven.grtjs 
Magda Vermeulen

29 juni 2020

Heeft mij heel goed geholpen toen mijn hondje ziek was! Echt een aanrader
Robin de Graaf

18 juni 2020

Arjanne heeft mijn hondje Fee uit Spanje begeleid voor en tijdens de reis hiernaartoe. Mijn 2 hondjes in NL heeft zij voorbereid op de komst van Fee.
Ook toen ik wat onzeker was wist zij precies te vertellen wat ik doen moest en hoe onze honden op elkaar zouden reageren.
Het heeft de introductie en het wennen aan elkaar zo mooi gemaakt.
Binnenkort mag ze met alledrie een gesprek aangaan, waar ik vol vertrouwen naar uitkijk!
Arjanne heeft wat mij betreft ook de nodige humor en kan niet wachten op de volgende gesprekken🥰
Debby Brill15 juni 2020

Arjanne is een hele kundige dierentolk. Zij heeft zowel bij Pip als Dribbel dingen verteld die niemand kon weten. Ook spreekt zij met Pip, omdat hij bang is in onze huidige auto. De dag voor vetrek of op de dag zelf helpt ze hem te relativeren en het helpt echt.
Wij zijn heel blij met Arjanne.
Dank je wel Arjanne voor je kundigheid🤗
Marietta de Bie-van Duijvenvoorde

15 juni 2020

Ik heb vandaag een reading laten doen voor mijn hondje Ukkie. Er zijn een heleboel dingen duidelijk geworden en dat vind ik zo fijn voor dit kereltje. Wij gaan hier door op de ingeslagen weg en ik ben zo dankbaar dat ik dit nu weet en ook zo trots op dit kereltje
Monique Dumay-Verhagen

14 juni 2020

Het verbaast me hoe mooi het contact tussen mens en dier is. Vooral op de manier hoe Arjanne die legt!
Mijn geadopteerde Tino heeft een reading gehad met Arjanne. Daar kwamen hele mooie berichten uit en handige tips.
Daarnaast is ook Happy🐰 even doorgedrongen bij Arjanne en vertelde haar citroen... Dat we dachten huh.. Bleek de citroen schoonmaakazijn te zijn waarmee haar hokje schoon was gemaakt.
Daarnaast heeft ze ook nog contact gehad met mijn overleden hondjes, waarvan Tino hun aanwezigheid nog voelde. Zij wisten Arjanne te vertellen dat Tino nog achter het één en ander zou komen en dat gebeurde ook! Zo bijzonder.
Arjanne is echt een aanrader
Suzanne Maigret

14 juni 2020

Arjanne heeft contact gelegd met enkele van onze honden, reeds overleden en nog bij ons...ik ben ontzettend nuchter en geloofde eigenlijk niet zo in het contact leggen..maar wat heb ik me vergist! Ongelofelijk wat Arjanne me wist te vertellen en wat zij onmogelijk kon weten..ik kreeg er soms zelfs de rillingen van, wat een gave als je dit mag doen. Je maakt er mensen heel gelukkig mee Arjanne.
Van harte aanbevolen!
Mariska

14 juni 2020

Heel bijzonder hoe Arjanne bijdraagt aan het beter begrijpen van je hond
Mia Toeseint

14 juni 2020

Wat een wonderbaarlijke vrouw ben jij Arjanne! je kende mij van haar noch pluim maar je vertelde me verbazend gedetailleerd over mijn gestorven Rexie, wat verlamd fosterhondje Agni wou, dacht en voelde, je stuurde de net uit Griekenland aangekomen en ooh zo bange Big Larry terug naar huis toen tijdens zijn verdwijning, je zag feilloos waar hij zich bevond, indrukwekkend!
Ik heb altijd érg sceptisch tegenover zulke praktijken gestaan maar met wat jij toont kan ik niet anders dan volledig van mening veranderen. ík ben om! 😁
ik wens je veel succes en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gelukkig zal maken, gerust zal stellen, verdwijningen zal oplossen en mensen zal helpen hun dier beter te begrijpen waardoor probleemgedrag op de juiste wijze aangepakt kan worden.
Dankjewel dat je je geweldige gave met ons deelt! 😘😘😘
Marisca de Ruiter13 juni 2020

Ze heeft met mijn drie hondjes 'gesproken'!!
En met fosters v mij. Heel indrukwekkend!
Vooral met mijn chihuahua. Snoopy!
Die mij zo heeft kunnen 'zeggen' dat hij niet zelf de trap meer af durft te lopen. Hij heeft last v hoogtevrees. Of ik hem dan even wilt dragen! Hij gaat er nu voor zitten om opgetild te worden!!
Ook met de andere was heel mooi en fijn.
Echt heel bijzonder!
Leonne